A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

Рішення № VII/11-254 від 29.06.2018 рік "Про встановлення  місцевих податків (в частині плати за землю)на території Андріївської сільської  ради на 2019 рік"

Дата: 02.07.2018 14:28
Кількість переглядів: 380

 

У К Р А Ї Н А

АНДРІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

CЛОВ’ЯНСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

 

від  29.06.2018 № VII/ 11 - 254

с. Андріївка                                                  

Про встановлення  місцевих податків частині

плати за землю)на території Андріївської

сільської  ради на 2019 рік

 

           

        Керуючись статтями  4.4; 10; 12.3; 12.4;  14.1. 147;  269-277  Податкового кодексу України, статтею 12 Земельного кодексу України,   статтею 34 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»,  пунктом 24, пунктом 28 статті  26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» ( із змінами та доповненнями),  враховуючи рекомендацію постійної депутатської комісії з питань  земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища, агропромислового комплексу, архітектури, містобудування, житлово-комунального господарства та комунальної власності, Андріївська сільська рада, -

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Встановити ставки земельного податку на територвії Анддріївської сільської ОТГ:

   1.2. Сставки земельного податку за земельні ділянки, нормативну грошову оцінку яких проведено (незалежно від місцезнаходження), згідно додатку 1-2.

   1.3. Ставки земельного податку за земельні ділянки розташовані за межами населених пунктів, нормативну грошову оцінку яких не проведено, згідно додатку 3.

2. Визначити, що у випадку прийняття нових законодавчих або підзаконних нормативно-правових актів,  внесення змін або доповнень до Податкового кодексу України, це рішення застосовується в частині, яка не суперечить чинним законам України та підзаконним нормативно-правовим актам.

3.Доручити секретарю Андріївської сільської ради довести дане рішення до відома населення підвідомчої території шляхом оприлюднення на офіційному сайті Андріївської сільської ради.

4. Дане рішення вступає в силу з 01.01.2019 року.

5. Рішення Андріївської сільської ради   від 19.06.2017 № 7/24-385 "Про встановлення  місцевих податків частині плати за землю) на території Андріївської  сільської  ради з 01.01.2018 року" вважати таким, що втратило чинність після набрання чинності даного рішення.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища, агропромислового комплексу, архітектури, містобудування, житлово-комунального господарства та комунальної власності (голова Смольницька С.В.)

 

 

 

    Сільський голова                                                                                                  М.Я.Діхтенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь