A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

Рішення № VII/11-257 від 29.06.2018 рік "Про встановлення ставок акцизного податку на території  Андріївської сільської ОТГ на 2019 рік"

Дата: 02.07.2018 11:24
Кількість переглядів: 383

 

У К Р А Ї Н А

АНДРІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

CЛОВ’ЯНСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

 

від  29.06.2018 № VII/ 11 - 257

с. Андріївка                                                  

Про встановлення ставок акцизного податку

на території  Андріївської сільської ОТГ на 2019 рік

 

          Керуючись пунктом 24 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 212-215 Податкового кодексу України із змінами, з метою встановлення ставки акцизного податку  та забезпечення  надходжень до  сільського бюджету, враховуючи  висновки постійної депутатської  комісії з питань планування фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, питань освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення, інфраструктури, промисловості, підприємництва та сфери послуг, Андріївська  сільська   рада, -

       

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Встановити з 01 січня 2019 року на території Андріївської сільської об’єднаної територіальної громади ставку акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі  підакцизних товарів у розмірі 5% від вартості реалізованих підакцизних товарів (з податком на  додану вартість) згідно з додатком 1.

2. Визначити, що у випадку прийняття нових законодавчих або підзаконних нормативно-правових актів,  внесення змін або доповнень до Податкового кодексу України, це рішення застосовується в частині, яка не суперечить чинним законам України та підзаконним нормативно-правовим актам.

3.Доручити секретарю Андріївської сільської ради довести дане рішення до відома населення підвідомчої території шляхом оприлюднення на офіційному сайті Андріївської сільської ради.

4. Дане рішення набуває чинності з 01.01.2019 року.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію сільської  ради з питань планування фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, питань освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту, охорони здоров’я та соціального захисту населення, інфраструктури, промисловості, підприємництва та сфери послуг (голова Позіра Н.Д.)

 

 

Сільський голова                                                                                             М.Я.Діхтенко

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь