A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

Повідомлення! Про оприлюднення проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку: "Генеральний план, поєднаний з детальним планом території, села Сергіївка на території Андріївської сільської ради

Дата: 20.05.2020 13:26
Кількість переглядів: 374

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

 

Повна назва документа державного планування: «Генеральний план, поєднаний з детальним планом території, села Сергіївка на території Андріївської сільської ради, Слов’янського району Донецької області»

 

Андріївська сільська рада повідомляє про початок громадських обговорень проекту документу державного планування «Генеральний план, поєднаний з детальним планом території, села Сергіївка на території Андріївської сільської ради, Слов’янського району Донецької області», що є основним видом містобудівної документації на місцевому рівні, призначеної для обґрунтування стратегії планування та забудови населеного пункту

Передбачувана процедура громадського обговорення:

Відповідно до ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку»  громадське обговорення звіту зі стратегічної екологічної оцінки та проекту розпочато з дня їх оприлюднення, а саме 20травня 2020 року на сайті Андріївської територіальної громади та триватиме до 18 червня 2020 р.

Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до звіту із стратегічної екологічної оцінки та проекту документу державного планування. Усі зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку, одержані протягом встановленого строку, підлягають обовязковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку,                             не розглядаються.

Ознайомитися з проектом «Генеральний план, поєднаний з детальним планом території, села Сергіївка на території Андріївської сільської ради, Слов’янського району Донецької області», звітом про стратегічну екологічну оцінку та отримати додаткову інформацію можна за адресою: 84192 Донецька обл., Слов’янський р-н, с. Андріївка, вул. Миру, буд. 7Б або за тел.: (0626) 63-86-23.

Зауваження і пропозиції до проекту ««Генеральний план, поєднаний з детальним планом території, села Сергіївка на території Андріївської сільської ради, Слов’янського району Донецької області» та звіту про стратегічну екологічну оцінку подаються до Андріївської сільської ради.

Відповідальна особа: сільський голова Діхтенко Микола Якович.

Строк подання зауважень і пропозицій становить 30 днів, тобто до 18червня 2020 року.

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Проведення транскордонних консультацій не передбачається.

 

 

 Сільський  голова                                                      М.Я. Діхтенко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь