A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

Рішення № VII/11-253 від 29.06.2018 рік "Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Андріївської сільської ОТГ на 2019 рік"

Дата: 02.07.2018 12:07
Кількість переглядів: 425

Рішення

У К Р А Ї Н А

АНДРІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

CЛОВ’ЯНСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

від  29.06.2018 № VII/ 11-   253

с. Андріївка  

Про встановлення ставок та пільг із сплати податку

на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на

території Андріївської сільської ОТГ на 2019 рік

 

 

       Відповідно до пункту 12.3 статті 12,  статті 266  Податкового Кодексу України, статті 34 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»,  керуючись  пунктом  24 частини першої статті 26, статтею 69 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» ( із змінами та доповненнями),  враховуючи висновки постійної  депутатської комісії з питань земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища, агропромислового комплексу, архітектури, містобудування, житлово-комунального господарства та комунальної власності,  за направленнями, Андріївська  сільська   рада, -

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.Встановити на території Андріївської сільської ОТГ ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки (додаток 1).

2.Визначити елементи податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки згідно зі статтею 266 Податкового кодексу України.

3. Визначити, що у випадку прийняття нових законодавчих або підзаконних нормативно-правових актів,  внесення змін або доповнень до Податкового кодексу України, це рішення застосовується в частині, яка не суперечить чинним законам України та підзаконним нормативно-правовим актам.

4.Доручити секретарю Андріївської сільської ради довести дане рішення до відома населення підвідомчої території шляхом оприлюднення на офіційному сайті Андріївської сільської ради.

5. Дане рішення вступає в силу з 01.01.2019 року.

6. Рішення Андріївської сільської ради  від 19.06.2017 №  7/24-384 «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на

території Андріївської сільської ради на 2018 рік» вважати таким, що втратило чинність після набрання чинності даного рішення.

7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію сільської  ради з питань земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища, агропромислового комплексу, архітектури, містобудування, житлово-комунального господарства та комунальної власності (Смольницька С.В.)

 

 

 

Сільський голова                                                                                   М.Я.Діхтенко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь