A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

З 04 по 10 листопада 2019 року в навчальних закладах Андріївської громади проходив Тиждень енергозбереження та енергоефективності

Дата: 10.11.2019 10:18
Кількість переглядів: 732

 

Україна має значні природня ресурси та унікальне навколишнє середовище, але водночас є однією з найбільш екологічно забруднених країн регіону та однією з країн світу, де енергія використовується найменш ефективно.

З метою формування в учнів свідомого ставлення до необхідності збереження енергетичних ресурсів у Сергіївському та Андріївському закладі загальної середньої освіти Андріївської ОТГ з 04 по 10 листопада 2019 року проходив Тиждень енергозбереження та енергоефективності. В рамках тижня було проведено ряд заходів, спрямованих на інформування учнівської молоді, виховання в неї бережливого ставлення до енергетичних ресурсів.

В Сергіївській школі відкрився тиждень енергозбереження та енергоефективності тематичною лінійкою «Збережимо енергію разом». Учні взяли участь в акції «Економ і бережи!", в рамках якої щодня учнівським самоврядуванням велося спостереження за доцільним використанням електроенергії і води у школі. Учителями були проведені виховні години «Збереження енергії – справа кожного громадянина», «Якби я був міністром енергетики», «Енергозбереження – шлях до процвітання держави», пройшла виставка малюнків «Як ми зберігаємо електроенергію» та проведений майстерклас по виготовленню дельтаплана та його запуск.

В Андріївській школі проведено конкурс малюнків на тему «Зайвим тратам скажем «ні» - збережемо тепло і світ», класними керівниками та вчителями початкових класів проведені бесіди: «Будеш світло вимикати, про країну будеш дбати», «Стан енергопостачання та енерговикористання», «Регіональна та галузева політика у сфері енергозбереження», «Електрика в побуті. Правила безпечного і економного користування електроприладами», «Бережіть світло. Світло – це життя», «Нетрадиційні поновлювальні джерела енергії», проведено інформаційні хвилини та бесіди на тему «Енергозбереження як складова енергетичної безпеки України»,  «Регіональна та галузева політика у сфері енергозбереження».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь