A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

Тарифи та норми для комунального підприємства "Грінтур" на послуги з вивезення побутових відходів на території Андріївської сільської ради

Дата: 19.08.2019 14:39
Кількість переглядів: 323

 

У К Р А Ї Н А

АНДРІЇВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

СЛОВ’ЯНСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

 

від 16.08.2019 № 159

с. Андріївка 

Про встановлення тарифів та норм   

комунальному підприємству "Грінтур"

Андріївської сільської ради  на послуги

з вивезення побутових відходів  на

території сільської ради

         

            Відповідно до підпункту 2 пункту "а" частини 1  статті 28,підпункту 6 та 16 пункту"а" частини 1 статті 30  Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" від 21.05.1997 №280/97-ВР ( із змінами та доповненнями), статтей 4, 14 Закону України "Про житлово-комунальні послуги", постанови Кабінету Міністрів України від 26 липня 2006 року № 1010 "Про затвердження порядку формування тарифів на послуги з вивезення побутових відходів"(зі змінами та доповненнями), розглянувши звернення КП "Грінтур" Андріївської сільської ради  від 26.06.2019року № 82 та подані планові витрати на послуги вивезення побутових відходів КП"Грінтур" , виконавчий комітет сільської ради , -

ВИРІШИВ:

1.Затвердити економічно обгрунтовані витрати на надання послуги з вивезення побутових відходів на території Андріївської сільської ради  20грн.89 коп./міс.за одну людину.

2. Встановити комунальному підприємству "Грінтур"  Андріївської сільської ради  тарифи  та норми на послуги з вивезення побутових відходів:

2.1.для населення  в розмірі, нижчому від розміру економічно обґрунтованих витрат на їх надання - 10 грн./міс. за одну людину. Норма побутових відходів на одну людину за місяць 0,1333куб.м.(20 відер побутових відходів);

2.2.для підприємств, організацій та бюджетних установ - 156 грн.71 коп./  за 1 куб.м. побутових відходів.

 3. Доручити виконавчому комітету сільської ради  звернутися до сесії Андріївської сільської ради щодо затвердження Місцевої Програми компенсації обґрунтованих витрат ( різниці в тарифах) на надання послуг з централізованого водопостачання, водовідведення та вивезення побутових відходів КП  "Грінтур", що надає послуги населенню Андріївської ОТГ на  2019рік.

4. Комунальному підприємству "Грінтур"Андріївської сільської ради:

4.1. не менше ніж за 15 днів до введення у дію встановлених тарифів на послуги з вивезення побутових відходів повідомити споживачів з посиланням на це рішення.

4.2.у разі ненадання послуг або надання їх не в повному обсязі проводити перерахунки згідно умов договору зі споживачами про надання послуг з вивезення побутових відходів.

5. Відділу економічного розвитку, інвестицій та житлово - комунального господарства (Коновалова І.В.) оприлюднити це рішення  на веб - сайті сільської ради.

6. Встановити, що дане рішення набирає чинності з 01 вересня 2019 року.

7.Рішення виконавчого комітету Андріївської сільської ради від 15.03.2018 № 19 "Про погодження тарифів на послуги з перевезення твердих побутових відходів комунальному підприємству "Грінтур" Андріївської сільської ради вважати таким,що втратило чинність.

8. Координацію роботи щодо виконання даного  рішення покласти на директора комунального підприємства "Грінтур" Дячек О.В. ,     контроль -  на  начальника відділу економічного розвитку ,інвестицій та житлово - комунального господарства  Самойленко Н.М.

 

 

 

 

 

Сільський голова                                                                                                     М.Я. Діхтенко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь