A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

29 липня 2019 року в приміщені Андріївського ЦКД до Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми була проведена інформаційна сесія «Безпека – мій спосіб життя» за підтримки Донецької обласної Ліги ділових і професійних жінок.

Дата: 29.07.2019 16:28
Кількість переглядів: 414

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

29 липня 2019 року в приміщені Андріївського ЦКД до Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми була проведена інформаційна сесія «Безпека – мій спосіб життя» за підтримки Донецької обласної Ліги ділових і професійних жінок.

Торгівля людьми - це злочин, жертвами якого можуть виявитися чоловіки, жінки, діти як з метою примусової праці, так і сексуальної експлуатації. За даними Міжнародної організації праці, 21 мільйон людей у всьому світі є жертвами примусової праці. Чоловіки, жінки та діти потрапляють до рук торговців людьми як в своїх країнах, так і за кордоном.

Під час проведення даного семінару були обговорені дії особистої безпеки перебування за кордоном, присутні отримали інформацію про діяльність міжнародних організацій, які допомагають постраждалим від торгівлі людьми, консульських установ України за кордоном. Також на заході було зазначено, що відповідно до Закону України «Про протидію торгівлі людьми», особи, які постраждали від торгівлі людьми у разі потреби можуть отримати комплексну психологічну, соціально-педагогічну, соціально-медичну, юридичну, інформаційну допомогу, допомогу у працевлаштуванні та перекваліфікації та інші види послуг в одному з діючої мережі центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді або центрів соціально-психологічної допомоги.

Розширення правової обізнаності безробітних з метою недопущення потрапляння в рабство, зокрема, трудове, вербування, перевезення, одержання людей шляхом погрози силою, шахрайства – ось ті основні питання, які розглядались на даному семінарі.

 По закінченні заходу учасники отримали буклети що містять корисні поради для тих, хто зібрався за кордон, контактні дані Міжнародних організацій по протидії торгівлі людьми, а також телефони гарячої лінії, за якими можна звертатися за допомогою.

Підсумовуючи, можна зазначити, що основна мета проведення таких семінарів, збільшення обізнаності громадян, усвідомлення гострої проблеми, визначеня причини, форми та ознаки цього явища, розкриття шляхів потрапляння в цю ситуацію. Адже торгівля людьми неабияк стосується нашої держави.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь