A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

До уваги представників великого, малого та середнього бізнесу, потенційних інвесторів 24 травня 2019 року в місті Святогірськ пройде Форум «Розвиток малого та середнього бізнесу: нові можливості», який організовує Громадська Спілка «Донбас».

Дата: 20.05.2019 09:25
Кількість переглядів: 425

Фото без опису

Запрошуємо Всіх бажаючих прийняти участь у Форумі «Розвиток малого та середнього бізнесу: нові можливості», який організовує Громадська Спілка «Донбас».

???? Де - м. Святогірськ, Готельно-туристичний комплекс «Зелений Гай», вул. Курортна, 13

???? Коли - 24 травня 2019 року

?? Хто - представники великого, малого та середнього бізнесу; потенційні інвестори; провідні менеджери діючих на Донбасі проектів МТП; бенефіціари проектів Міжнародної організації з міграції (МОМ), у яких ГС «Донбас» була виконавчим партнером у 2016 - 2018 рр.; представники громади Донецької області  - активні громадяни, як місцеві жителі, так і ВПО.

? Чому - Форум ініціює розбудову  системного діалогу між громадою, бізнесом та міжнародними партнерами щодо актуальних питань, обміну практичним досвідом та налагодження нових зв'язків.

На всіх чекає фахове обговорення та запальні дискусії за участі цікавих спікерів: представників проектів міжнародних організацій, пов’язаних з підтримкою та розвитком бізнесу в Україні, лідерів думок і успішних підприємців.  У рамках форуму, учасники можуть не тільки заслухати доповідь, а й поставити питання будь-якому спікеру.

А ще можна буде почути надихаючі виступи, успішні історії та практики переможців міжнародних проектів, які вже отримали грантову підтримку на організацію самозайнятості та/або розвиток бізнесу, отримати нові знання і свіжі ідеї, взяти участь у інтерактивах,  і, звичайно ж, побудувати нові плани, знайти цікаві контакти й можливо трішки змінити світ.

Контактна особа: Марк Фіалко, ел. адреса m.fialko@gmail.com, моб.тел. +38 050-285-04-10.

Долучайтеся! Та не забувайте поділитися цією можливістю із друзями.

З повагою,

команда ГС «Донбас»

Для підтвердження участі – перейдіть за посиланням і зареєструйтеся: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSejKOZ3tvhSJp50xImoAFd1F3PdAYfdli1xs4yw6XSlEX-RPQ/viewform

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь