A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

рішення №27-806 «Про передачу земельної ділянки у власність гр. Троян Віктору Степановичу»

Кількість переглядів: 230
Скликання: VII скликання
Сесія: 27 сесія
Тип документу: рішення
Дата: 18.10.2019
Номер документу: 27-806
Назва документу: Про передачу земельної ділянки у власність гр. Троян Віктору Степановичу
Прикріплені файли:

 

                                                               

У К Р А Ї Н А

АНДРІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

CЛОВ’ЯНСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

   Р І Ш Е Н Н Я

 

від  18.10.2019  № VII/ 27 - 806

с. Андріївка

Про передачу земельної ділянки 

у власність гр. Троян Віктору Степановичу

 

 

             Керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  статтями 12, 20, 22, 81,186 Земельного кодексу України, Закону України «Про особисте селянське господарство, розглянувши заяву громадянина Троян Віктора Степановича  про надання земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства на території Андріївської сільської ради, враховуючи витяги з Державного земельного  кадастру  про  земельну  ділянку    НВ - 1405926822019  від  11.09.2019 року, та рекомендацію  постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища, агропромислового комплексу, архітектури, містобудування, житлово - комунального господарства та комунальної власності, Андріївська   сільська рада,-

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1. Затвердити  проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянину Троян Віктору Степановичу із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності що перебувають у запасі на території Андріївської сільської ради  Слов'янського району Донецької області   за межами населених пунктів.

2. Надати громадянину Троян Віктору Степановичу  безоплатно у власність земельну ділянку  загальною площею – 2,0000 га (ріллі), кадастровий номер1424288200:01:000:1083   із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, що перебувають у запасі, для ведення особистого селянського господарства КВЦПЗ-А.01.03  на території Андріївської сільської ради за межами населених пунктів Слов'янського району Донецької області.

3. Право власності на земельну ділянку ( кадастровий номер1424288200:01:000:1083) виникає з моменту державної реєстрації цього права та оформлюється відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську  комісію з питань земельних відносин, охорони навколишнього природного середовища, агропромислового комплексу, архітектури, містобудування, житлово - комунального господарства та комунальної власності (голова Невмирич С.І.)
 

 

Сільський голова                                                                                                    М.Я.Діхтенко

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь