A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

рішення №24-689 «Про придбання житла для осіб із числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які потребують поліпшення умов проживання»

Кількість переглядів: 194
Скликання: VII скликання
Сесія: 24 сесія
Тип документу: рішення
Дата: 27.06.2019
Номер документу: 24-689
Назва документу: Про придбання житла для осіб із числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які потребують поліпшення умов проживання
Прикріплені файли:

АНДРІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

CЛОВ’ЯНСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

  Р І Ш Е Н Н Я 

 

 

від  27.06.2019 № VII/ 24 - 689

с. Андріївка

Про придбання житла для осіб із числа

дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського

піклування, які потребують поліпшення

умов проживання

 

 

           Керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» (зі змінами та доповненнями), розпорядженням голови Донецької обласної військово-цивільної адміністрації від 28.02.2019 № 213/5-19 «Про затвердження Порядку надання та використання у 2019 році субвенції з обласного бюджету міст, районів, об’єднаних територіальних громад на здійснення заходів щодо забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа», відповідно до статті 47 Конституції України, статей 4;7;33 Закону України «Про забезпечення  організаційно - правових умов соціального захисту  дітей-сиріт  та дітей, позбавлених батьківського піклування»,  враховуючи протокол  засідання конкурсної комісії по придбанню житла для осіб із числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які потребують поліпшення умов проживання № 2 від 27.05.2019 року, беручи до уваги рекомендації постійних депутатських комісій за направленнями,  Андріївська сільська рада, -

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.Придбати в комунальну власність Андріївської сільської об'єднаної територіальної громади Слов’янського району Донецької області житловий будинок з господарськими та побутовими  будовами та спорудами, що знаходиться за адресою: Україна, Донецька область, Слов’янський район, село Сергіївка, вулиця Поштова під номером 3 (три), загальною площею 50.9 кв.м., за 150 000 грн. (Сто п'ятдесят тисяч гривень 00 коп.) у гр. Буравової Людмили Василівни.

2. Придбати в комунальну власність Андріївської сільської об'єднаної територіальної громади Слов’янського району Донецької області земельну ділянку площею 0,2011 га, кадастровий номер земельної ділянки  № 1424288200:03:000:0387, на якій розташований житловий будинок під номером 3 (три) по вулиці Поштова в селі Сергіївка вартістю 30 000 грн.(Тридцять  тисяч  гривень 00 коп.) у гр. Буравової Людмили Василівни.

2. Нотаріальне посвідчення договору купівлі-продажу здійснити за рахунок продавця.

3.Оплату за житловий будинок з господарськими та побутовими  будовами та спорудами, що знаходиться за адресою: Україна, Донецька область, Слов’янський район, село Сергіївка, вулиця Поштова під номером 3 (три) та земельну ділянку площею 0,2011 га, кадастровий номер  земельної ділянки  № 1424288200:03:000:0387, здійснити протягом 1 (одного) місяця після підписання Договору, його нотаріального посвідчення та підписання відповідного Акту прийому-передачі житлового будинку шляхом перерахування відповідної грошової суми зазначеної  в п.1;2 цього рішення на поточний рахунок гр. Буравової Людмили Василівни у відділенні АТ КБ "ПриватБанк".  

 

 

4.Доручити сільському голові  Діхтенку М.Я. укласти договір купівлі-продажу на житловий будинок з господарськими та побутовими будовами та спорудами, що знаходиться за адресою: Україна, Донецька область, Слов’янський район, село Сергіївка, вулиця Поштова під номером 3 (три), загальною площею 50.9 кв.м., та земельну ділянку площею 0,2011 га, кадастровий номер земельної ділянки № 1424288200:03:000:0387, загальною вартістю 180 000 грн.(Сто вісімдесят тисячі гривень 00 копійок).

5. Право власності на житловий будинок та земельну ділянку що знаходяться за адресою: Україна, Донецька область, Слов’янський район, село Сергіївка, вулиця Поштова під номером 3 (три), набуває  з моменту  повного  розрахунку по договору купівлі-продажу та державної реєстрації .

 

 

 

Сільський голова                                                                                                     М.Я.Діхтенко

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь