A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

рішення №22-575 «Про надання дозволу на виготовлення топографічної основи та схеми планування  території с.Сергіївка та с.Роганське Слов’янського району Донецької області»

Кількість переглядів: 294
Скликання: VII скликання
Сесія: 22 сесія
Тип документу: рішення
Дата: 11.04.2019
Номер документу: 22-575
Назва документу: Про надання дозволу на виготовлення топографічної основи та схеми планування  території с.Сергіївка та с.Роганське Слов’янського району Донецької області
Прикріплені файли:

АНДРІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

CЛОВ’ЯНСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

 

від  11.04.2019 № VII/ 22 - 575

с. Андріївка

Про надання дозволу на виготовлення
топографічної основи та схеми планування 

території с.Сергіївка та с.Роганське

Слов’янського району Донецької області

 

       Заслухавши звернення начальника відділу економічного розвитку, інвестицій та ЖКГ Самойленко Н.М. про необхідність розроблення генерального плану території с.Сергіївка та с.Роганське, а у зв’язку із зміною соціально-економічних передумов та пріоритетів сталого розвитку території ОТГ, обґрунтовуючи необхідність розроблення генерального плану, враховуючи вироблення єдиної стратегії розвитку та підвищення ефективності використання потенціалу громади, з метою створення сприятливого екологічного, соціального та містобудівного середовища, діючи відповідно до Закону України “Про планування і забудову територій”, Закону України “Про основи містобудування”, Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності” від 17.02.2011 року, Земельного кодексу України та статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Андріївська сільська рада , -

В И Р І Ш И Л А : 

1.Дати дозвіл на  виготовлення топографічної основи та схеми планування 

території с.Сергіївка та с.Роганське Слов’янського району Донецької області.

2.Виділити кошти на розроблення топографічної основи М1:10000 у розмірі 400,00 тис.грн.(Чотириста тисяч гривень 00 коп.).

3. Виділити кошти на виготовлення схеми планування території  разом з СЕО у розмірі 500,00 тис.грн. ( Пятсот тисяч гривень 00 коп.).

4.Доручити виконавчому комітету сільської ради:

4.1  Здійснити комплекс заходів з організації розроблення та виготовлення топографічної основи та схеми планування  території с.Сергіївка та с.Роганське Слов’янського району Донецької області.

4.2 Визначити розробника топографічної основи та схеми планування  території с.Сергіївка та с.Роганське Слов’янського району Донецької області, встановити терміни їх розроблення, джерела фінансування.

4.3 Організувати укладення договору на розроблення документації, складання та затвердження завдання на проектування, надання вихідних даних згідно з переліком та термінів, узгоджених з проектною організацією.

4.4 Здійснити постійний контроль за виконанням робіт.

5.Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника відділу  економічного розвитку, інвестицій та ЖКГ(Самойленко Н.М.)        

 

Сільський голова                                                                                                М.Я.Діхтенко


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь