A A A K K K
для людей із порушенням зору
Андріївська сільська військова адміністрація
Краматорський район Донецька область

рішення №22-568 «Про  реалізацію сільської цільової соціальної Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей,  позбавлених батьківського піклування,  та осіб з їх числа  в 2019 році»

Кількість переглядів: 167
Скликання: VII скликання
Сесія: 22 сесія
Тип документу: рішення
Дата: 11.04.2019
Номер документу: 22-568
Назва документу: Про  реалізацію сільської цільової соціальної Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей,  позбавлених батьківського піклування,  та осіб з їх числа  в 2019 році
Прикріплені файли:

АНДРІЇВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

CЛОВ’ЯНСЬКОГО РАЙОНУ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

від  11.04.2019 № VII/ 22 - 568

с. Андріївка

Про  реалізацію сільської цільової соціальної

Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, 
позбавлених батьківського піклування, 
та осіб з їх числа  в 2019 році

 

 

         З  метою забезпечення житлом дітей-сиріт,  дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа, шляхом  придбання на вторинному ринку соціального житла за рахунок сільського бюджету та інших джерел фінансування, відповідно до рішення Андріївської сільської ради від 18.12.2018 року № VII/19-470 «Про місцевий бюджет об’єднаної територіальної громади Андріївської сільської ради на  2019  рік» із змінами, що внесені рішенням Андріївської сільської ради від 11.04.2019 року № VII/22- 565 «Про внесення змін до рішення Андріївської сільської ради від 18.12.2018  № VII/ 19 – 470 "Про місцевий бюджет об’єднаної територіальної громади Андріївської сільської ради на 2019 рік", Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа  в 2018-2020  році, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Андріївська сільська рада,-

 

В И Р І Ш И Л А :

 

1.Виділити кошти на фінансування та забезпечення виконання «Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа в  2019 році» в сумі 200,00 грн. (Двісті тисяч гривень, 00 коп.).

2. Доручити виконавчому комітету Андріївської сільської ради:

   2.1. створити та затвердити  склад конкурсної комісії по придбанню житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування,  та осіб з їх числа  в 2019 році;

   2.2. затвердити умови проведення конкурсу придбання житла дітям-сиротам, дітям, позбавлених батьківського піклування,  та осіб з їх числа  в 2019 році.

   2.3.  опублікувати  оголошення  та умови  проведення  конкурсу в  засобах  масової інформації та на офіційному сайті Андріївської сільської ради.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань планування фінансів, бюджету,  соціально-економічного розвитку,питань освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту, охорони здоров'я та соціального захисту населення, інфраструктури,промисловості, підприємництва та сфери послуг (голова Позіра Н.Д.)

 

 

     Сільський голова                                                                                         М.Я.Діхтенко


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь